Üdvözöljük új lakberendezési tanácsadás csapattagunkat!

magyar

Örömmel mutatjuk be új lakberendezési tanácsadó csapattagunkat, Tar Beátát, aki textil- és stílusszakértőként erősíti lakberendezési tanácsadás csapatunkat. Tanulmányait a Jelky András Ruhaipari Szakközépiskolában és Gimnáziumban kezdte, ahol textilrajzoló és modelltervező asszisztensként végzett 2008-ban. Ez után, tanulmányait a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémián folytatta, ahol stylist szakképesítést szerzett.

Lakberendezést vagy felújítást tervez?

Professzionális tervezési és kivitelezési szolgáltatást vállalunk lakberendezésben, közületi tereken, üzleti berendezésekben és arculattervezésben, az ötlettől az átadásig. Egyedi ötleteket, terveket és kialakítást kínálunk.

Tervezőink a rendszeres éves tervezői versenyeink díjnyertes pályázói, olyan fiatal Magyar tehetségek, akik szakképzettségük mellett, már iskolájukban kitűnnek társaik közül.

Prémium kategóriás alkatrészeket és alapanyagokat használunk a kivitelezés során, melyekre garanciát vállalunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink örömüket lelik munkánkban.

magyar

5 év garancia!

Egyedi tervezésű bútorainkra 5 év garanciát vállalunk, éves ellenőrzéssel! Mostantól ugyanúgy szervizelheti bútorait, mint autóját! Szakemberünk minden évben felkeresi, átvizsgálja egyedi tervezésű bútorát és ha egy alkatrészt nem talál tökéletes minőségűnek, azt díjmentesen új alkatrészre cseréli ki. Ez része tökéletes minőségű bútorainkra adott garanciánknak, így Önnek nincs mást tennie, mint élvezni a kényelmet és a szépséget.

magyar